24.4.14

Diena bez datora

Bibliotēku nedēļas ceturtdienā, 24. aprīlī, katru, kurš atnāca uz bibliotēku jau pie durvīm sagaidīja liels uzraksts ''Diena bez datora''.
Tiem, kuri nesajutās vīlušies, nenobijās un atvēra bibliotēkas durvis, turpmākās minūtes un daudziem no apmeklētājiem pat vairākas stundas pagāja nemanot. 
Vispirms katram bija iespēja pelnīt konfektes un nelielas balviņas, atbildot uz dažādas sarežģītības jautājumiem par cilvēka ķermeni, higiēnu un veselīgu dzīvesveidu. Vislabāk veicās tiem, kuri pirms tam bija apskatījuši grāmatu izstādi ''Veselības abc''. Gāja visādi, bet kopumā bija jautri un galvenais, ka visi, kuri vēl nezināja, turpmāk zinās...
Vēl bija iespēja izmēģināt fiziskās aktivitātes, izmantojot riņķi, hanteles un lecamauklu, paspēlēt galda tenisu un izspēlēt dažādu galda spēļu turnīrus.
Tika izkrāsots daudz krāsojamo attēlu par sporta un veselības tēmu un sazīmēti daudzi jauni zīmējumi, kuri tagad aplūkojami pie zīmējumu sienas.
Pašā vakarā uz mazu brīdi dators tomēr tika ieslēgts, lai noskatītos multenīti ''Kā lupatiņi mazgājās'' un kopā ar Renāru Kauperu nodziedātu ''Joka pēc alfabēts''.


Diena bija aktīva, jautra, sportiska, izzinoša un radoša. Paldies visiem bērniem, kas nāca un piedalījās!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru