22.10.11

Pēdējais jauno grāmatu iepirkums (septembrī)

Grāmatas pirmsskolas un jaunākās skolas vecuma bērniem.
  • Milers Zdeņeks. Kurmītis un māmiņaVai zini, kā pasaulē nāk zaķu bērni? Jā gan - gluži tāpat kā cilvēkbērni! Un, kad zaķu ģimenē piedzimst uzreiz trīs zaķēni, tad mežā par to priecājas visi. Bet labsirdīgajam un izpalīdzīgajam Kurmītim, kas allaž ir klāt ar savu padomu, nu ir darba pilnas roka.
  • Rainis. Lellīte Lolīte
''Manu lellīti
Sauc Lolīti.
Viņas actiņas
Zilas, spīdošas.
Lolīte labiņa,
Klausa uz vārdiņa.''
Tā sākas Raiņa populārais dzejolis "Lolīte", ar kuru izaugušas vairākas paaudzes. Izdevumā ir četri dzejolīši par lellīti Lolīti. Grāmata sagatavota pēc 1950. gada izdevuma, ilustrējusi Margarita Stāraste.
  • Kā pūce uzzināja, kas ir diena. La-sī-sim pa zil-bēm!
Pasaku "Kā pūce uzzināja, kas ir diena. Lasīsim pa zilbēm!" var uzskatīt par literāru pasaku. Mazie lasītāji, kuri apguvuši lielos iespiedburtus, var pilnveidot lasītprasmi un izziņu, lasot šo grāmatu.
Grāmatu bagātina ļoti košas un interesantas fotogrāfijas.
  • Lēkā ar mani! Vinnijs PūksKādu dienu, aizrautīgi lēkādams, Tīģeris izdomā jaunu spēli un nosauc to par LPS. Vai Simtjūdžu meža iemītniekiem tā iepatiksies?  
    • Svarīgas lietas. Rokasgrāmata
Vinnijam Pūkam un viņa draugiem ir ļoti nozīmīgs uzdevums – atrast jaunu asti ēzelītim I-ā. Šajā grāmatā ir Svarīgas Lietas par Lāci Pūku, Sivēnu, Tīģeri, Pūci, I-ā, Kengu, Rū un, protams, Kristoferu Robinu.

  • Jaunās astes konkurss
Simtjūdžu mežā valda satraukums, jo ēzelītim I-ā pazudusi aste. Vinnijs Pūks un viņa draugi steidz palīgā un izsludina Jaunās Astes Konkursu. Draugi piedzīvo daudz aizraujošu brīžu, gan pielaikojot ēzelītim dažnedažādas astes, gan iekrītot Driznaku slazdā, ko paši veidojuši. Lasi un uzzini, kā šie piedzīvojumi beidzas!
  • Pūka paslēpes
Vinnijs Pūks un viņa draugi Simtjūdžu mežā lieliski pavada dienas. Taču dažreiz arī vislabākajiem draugiem uznāk garš laiks. Ko viņi dara? Atklāsim tev noslēpumu – viņi spēlē spēles. Tās ir gan visiem bērniem jau labi zināmas, gan pašu izgudrotas rotaļas.
  • Lasīsim ar prieku! Pa zilbēm
Lasīšana sākumā šķiet grūta un sarežģīta... Vispirms jāiegaumē burti, tad tie jāsavieno zilbēs. Kad zilbes izburtotas, var lasīt vārdus. Lasīšana pa zilbēm ir viena no lasīšanas tehnikām, ko lieto gan pirmsskolas pedagogi, gan vecāki.Šī nelielā grāmatiņa palīdzēs bērniem apgūt prasmi lasīt un apjaust lasīšanas prieku.
  • Troļļi. Mans vai tavs?
Grāmatu sērijas „Troļļi” ceturtā grāmata, kurā jautrie varoņi nokļūst atkal jaunos piedzīvojumos. Sērija „Troļļu dzīve” ir stāsti par dvīņiem Paju un Pajko, kas klejo apkārt pa troļļu mežu, meklēdami piedzīvojumus, un par viņu lielo ģimeni, kas dzīvo troļļu alā zem lielā ozola.
  •  Neglītais pīlēns. The ugly duckling
Sērija Pasakas divās valodās piedāvā vienkāršu valodu apguves metodi, apvienojot angļu un latviešu valodu vienā grāmatā. Pasakas ir bagātīgi ilustrētas, un valodas ir viegli atšķirt. Mācieties angļu valodu, lasot stāstu par Neglītā pīlēna piedzīvojumiem! Uzziniet, kā pīlēns atrada draugus un pārvērtās par skaistu gulbi.
Atklājiet pasaku burvestību divās valodās: angļu un latviešu!
  • Sniegbaltīte. Snow White
Sērija Pasakas divās valodās piedāvā vienkāršu valodu apguves metodi, apvienojot angļu un latviešu valodu vienā grāmatā. Pasakas ir bagātīgi ilustrētas, un valodas ir viegli atšķirt. Mācieties angļu valodu, lasot stāstu par skaisto Sniegbaltīti un viņas ļauno pamāti! Uzziniet, kā Sniegbaltīte sadraudzējas ar laipnajiem rūķīšiem un apprecējās ar princi.
Atklājiet pasaku burvestību divās valodās: angļu un latviešu!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru