26.9.17

Viesi no Baltkrievijas

Rotaļas, dejas, stafetes
Pagājušās nedēļas nogalē Aucē ar iespaidīgu un krāšņu kultūras programmu viesojās ciemiņi no Auces sadraudzības pilsētas Nesvižas (Baltkrievijā).
Plašajā programmā vieta bija atvēlēta arī Nesvižas bibliotēkas sagatavotajai akcijai ‘’Vasara ar labu grāmatu’’. Kolēģes no Baltkrievijas bija atvedušas izklaidējošu rotaļu programmu bērniem. Visiem, kas līdz šim pasākumam netika pastāstīsim, ko tad mēs tur darījām.
Dažādu tautu valodās sasveicinājušies un iepazinušies, bērni varēja parādīt savas zināšanas vairākās pasaku viktorīnās: censties atminēt, kurš pasaku tēls pazaudējis kādu sev piederošu lietu, meklēt kopīgo un atšķirīgo ar pasaku tēmu saistītos attēlos.
Lai atslogotu nodarbinātos prātus viktorīnas mijās ar jautrām dejām, stafetēm un rotaļām.
Visi, kas piedalījās, par pareizajām atbildēm, uzvarām vai vienkārši atraktivitāti saņēma bibliotēkas naudiņas - bibļikus, par kuriem pasākuma gaitā varēja iegādāties dažādus ēdienu un dzērienus biblio-kafejnīcā.
Darbojās arī radošās darbnīcas, kurās varēja lipināt, krāsot, līmēt  un visādi citādi radoši izpausties. Vēl bija fotozona, jautrais tvists, pužļu likšana, auguma mērīšana grāmatu-metrā un vēl un vēl…

Visi, kas bija ieradušies, pasākumu atstāja labā noskaņojumā.
Nesvižas un Auces bibliotēku Bērnu nodaļu apvienotā komanda: Zoja, Aļona, Baiba un Kristiāna

Nesvižas bibliotēkas akcija

Jaukās, smaidīgās un atraktīvās viešņas no Baltkrievijas: Aļona Čuhļei (Чухлей Алёна Валерьевна) un Zoja Silkova (Зоя Анатольевна Силкова)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru